Bernát, Felícia
EUR 384,25 Ft
USD 363,49 Ft
7 °C
31 °C

Felbukkant az Office 2003 nem hivatalos bétája

ZDNet
2003.02.20. 17:07
Szerdán a Microsoft Developer Network (MSDN) honlapján felbukkant a Microsoft fejlesztés alatt álló, Office 11 kódnevű irodai szoftvercsomagjának egy nem hivatalos második bétaváltozata. A regisztrált fejlesztők és vállalati ügyfelek számára órákon keresztül élt a letöltési lehetőség. A Microsoft viszont nem sokkal később eltávolította a szoftvert a szerverről, miután a CNet a publikálás célja felől érdeklődött. A Microsoft nem közölte, hogy hányan vették le a szerverről a kiszivárgott szoftvert.

A tesztváltozat nem hivatalos rajtja után bejelentették a hivatalos terméknevet. Eszerint az Office 11 az Office 2003 nevet kapja. A programcsomag a második negyedév végén kerülhet piacra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás