Maszturbált-e a Tyrannosaurus rex?

2014.02.25. 17:55

Nemrég egy jópofa fotó került fel a közösségi oldalakra. Ezen az Excess Democrat címlapja volt, az alábbi ütős fel- fő- és alcímekkel:

Egy új elmélet szerint egyes dinoszauruszok nem tudtak bűnbe esni...

KREACIONISTÁK: A T-REXNEK OLYAN KIS KARJAI VOLTAK, HOGY NEM TUDTAK MASZTURBÁLNI

Bizonyíték az intelligens tervezés erkölcsösségére

A fotó szép publicitást kapott, még a német Fakeblog is foglalkozott vele. Ebből már kiderülhet, hogy a sztori természetesen kamu; olyannyira, hogy még Excess Democrat című újság sem létezik. Különben is, a sztori túl szórakoztató volt ahhoz, hogy igaz legyen.

1239 8569 500sbke2

Naná, hogy nem igaz, hanem egy rajzfilmből jött az alapötlet. A Family Guy egyik epizódjában egy rövid snitt már foglalkozott a témával: ezek szerint a 65-68 millió éve kihalt Tyrannosaurus rex azért volt annyira félelmetes ragadozó, mert nem tudta internetes pornóval levezetni a felgyülemlett szexuális feszültségét.

A sztorival a Reddit fórumozói is foglalkoztak. Néhány figyelemre méltó megjegyzés a társalgásból: 

  • Az orális-morális szavak gyanús egybecsengése.
  • Ha Ádám feleségét az oldalbordájából alkották, akkor a felesége gyakorlatilag a klónja volt. És szexeltek. Tehát Isten helyesli a klónokkal folytatott párkapcsolatot.
  • Az önmagunkkal folytatott szex a maszturbáció. Ha Éva Ádám klónja, a kettejük közötti szex definíció szerint maszturbáció.
  • A second cumming kifejezést nem vagyunk hajlandók lefordítani.

Az elmélet azt is figyelmen kívül hagyja, hogy a Tyrannosaurus rexnek ugyan tényleg pici mellső lábai voltak, de ezt is csak a fosszilis maradványok alapján tudjuk. Élő szövetet viszont még sosem találtak belőle. Szóval apró karok ide vagy oda, mi van, ha a Tyrannosaurus rex hímtagja akkora volt, hogy a homlokát verte? Innentől fogva már csak akarat kérdése az egész: több állatnál is megfigyelték – például a bonobóknál vagy az Adélie-pingvineknél –, hogy szoktak maszturbálni.

Dar Wins

Ha nem a kreacionisták intelligens tervezését, hanem a darwini evolúcióelméletet vesszük kiindulási pontnak, talán érdemes lenne megvizsgálni, hogy a Tyrannosaurus rex legközelebbi rokona, a csirke szokott-e maszturbálni. Vajon fennmaradhat-e a maszturbációra való hajlam hetvenmillió éven át, úgy, hogy az a késői leszármazottakban is megmaradjon?

Ezt csak egy tanulmány bizonyíthatná; fogságban tartott állatokat kéne megfigyelni, hogy megtudjuk, végeznek-e önkielégítést. Egy tyúkudvar közelében nyilván könnyebb tudományos bizonyítékot szerezni, de mi ennek híján kénytelenek voltunk az internethez fordulni. És végre sikerrel jártunk: találtunk egy maszturbáló tyúkot.

(Érjék be ennyivel, mert a Google-t nem a jóisten tervezte, csak a világ legjobb szoftvermérnökei, és eléggé félreérti a „chick masturbation” keresőkifejezést.)  • Hírek
  • Hírek