Kamuvideó a szuper Hezbollah-mesterlövész

2016.02.19. 11:22
4 hozzászólás

Iráni állami tévében és Szaúd-Arábiában is elkezdték sztárolni a szuper Hezbollah-mesterlövészt, aki két perc alatt elintéz hat hülyén kapkodó harcost az Iszlám Államtól. Az egyik iráni hírügynökség, a Mizan News még kicsit ki is színezte sztorit azzal, hogy iráni gyártású, baromi nagy Arash puskával intézte el a szuperlövész az ellent, írta a France24.

vid

Ilyen Arash fegyvereket tényleg használnak a félig/teljesen terrorista csapatnál, a Hezbollahnál is, és az iraki hadseregben is, szóval idáig oké.

A szuper Hezbollah-lövész mítoszát csak az árnyékolja be, hogy rögtön le is bukott a legendás harcos: A Hezbollah ikonja nem más, mint TheChronicGamer29 , aki még 2012-ben töltötte fel, ahogy Playstation 3-jával felszerelkezve megy neki ilyen hősiesen az ellenségnek. 

A videót egy az egyben kimásolták a játékvideóból, csak egy kicsit megváltoztatták a kontrasztot, örök Hezbollah-legendává téve TheChronicGamer29-et. Szép pályafutás ez egy fotelből, de az Iszlám Állam elleni kemény fellépés így a valóságban mégiscsak egyesekből és nullákból állt, ami kevésbé szerencsés egy hősi harci videónál.