Hannah Montana mindenkivel segget ráz

2013.08.27. 11:25

Vajon milyen mélyre süllyedhet egy produkció, ami úgy kezdődik, hogy valaki alig ruhában kilép egy seggrázó majomból? Meglepő, de az idei Video Music Awards gálán bőven volt lejjebb, a Disney sorozatában az erkölcsös vidéki kislány és egyben szupersztár Hannah Montanát alakító Miley Cyrus mindent csinált a színpadon. Tényleg mindent. Mém is lett belőle hamar.

.

Az internet ezt rengeteg animgiffel hálálta meg: volt a show-nak egy elég látványos pillanata, amikor Cyrus hozzádörgölte a fenekét Robin Thicke énekeshez. A momentumból másodpercek alatt mini animáció lett, ami elárasztotta a Twittert (a show-ról percenként 306 ezer tweet született), a Tumblrt és a blogokat.

A színésznő felpörgette a netezők fantáziáját, gyakorlatilag mindenkihez odadörzsöltetik a fenekét, például festményeken, a Mona Lisától A sikolyig. A rázáson kívül magára a fenékre is rákaptak a netezők, #MileyAssSmallerThan hashtag alatt elkezdték mindenféle máshoz (például tyúkokhoz) hasonlítani.

A Disney Channel tinisorozatának főhősét alakító színésznőnek nem ez az első nagy hullámokat kavaró ténykedése: 2010 decemberében a lefilmezték, ahogy állítólag látnokzsályát fogyaszt tizennyolcadik születésnapján. A videó milliókhoz jutott el a Twitteren. Egy 2011-es interjúban még azt mondta, hibázott, és sajnálja, hogy megbántotta rajongóit, akik példaképként tekintenek rá, 2013-ban viszont már úgy nyilatkozott, a füvezést jobban élvezi, mint az alkoholt. Cyrus egyébként Az éhezők viadalából ismert Liam Hemsworth jegyese, Bangerz című negyedik stúdióalbuma október 4-én jelenik meg.  • Tippek
  • Lakáshitel