Van Damme BKV-s buszokkal tolja

2013.11.22. 16:07

November 13. óta több mint 43 millióan látták a Volvo The Epic Split feat. Van Damme című reklámját. A videó azt mutatja be, milyen stabilak a cég kamionjai. Ketten párhuzamosan hátramenetben száguldanak, amíg Van Damme megcsinálja híres spárgáját a két autó között.

A jelenetre elég hamar rákapott az internet is, többen megpróbálták a színész után csinálni a jelenetet. Persze a rendelkezésükre álló eszközökkel. Ezek elég messze estek a kamionoktól, van akinek zsúrkocsi, másoknak gördeszka jutott. A székelyek meg rájöttek, hogy lehet ezt sokkal kényelmesebben, nem kell menőzni. A kukker.manna.ro videója:

Van Damme természetesen eljött Magyarországra is. Nem fogtak ki rajta a magyar utak, és a néha vidámparki menetbe illő buszutak sem: két újabb és két régi BKV-s busz között ugyanúgy lazán feszít, mint a mindenféle stabilizátorral telepakolt csúcskamionok között. 

Arra sem kellett sokat várni, hogy politikai üzenet legyen a reklámból: Rob Ford Torontó polgármestere szintén a kamionok szorítójába került: az Artjail FX nevű Youtube-csatorna kiparodizálta a férfit. Ford korábban azzal került a hírekbe, hogy drogozott, majd azt mondta, csak azért, mert ivott.