Végre van nagyobb hülyeség, mint a planking!

2014.01.08. 19:43

Ugye emlékszünk még a plankingre, 2011 legsúlyosabb mémőrületére, amiről azt hittük, nagyobb állatságot már képtelenség kitalálni a "fotózd le magad minél idiótább pózban, és csinálj magadból büszkén hülyét a neten" ősi műfajában? Hát lehetett. január harmadikán jelent meg először Twitteren, aztán Instagramon, majd Facebookon a #SelfieOlympics hashtag, mára pedig már több tízezer fotót címkéztek fel így a büszke versenyzők.

A selfie 2013-ban az év szava lett az oxfordi nagyszótárat szerkesztő nyelvészek szerint, és telefonnal, lehetőleg tükörből, sőt, leginkább fürdőszobai tükörből készített, rossz minőségű önarcképet jelent, amin ajánlott görcsösen pózolni, lányoknak csücsöríteni is. A selfie-olimpiára úgy lehet nevezni, ha minél extrémebb ilyen képet készít magáról az ember. És ahogy a klasszikus jelmondat is említi, a részvétel a fontos, nem a győzelem.

A legelső fotó, amihez ezt a címkét tette a készítője, és végső soron az egész őrületet útjára indította, ez volt. El tudja képzelni, milyenek jöttek utána, azzal a kizárólagos céllal, hogy felülmúlják meghökkentőségben és általános hülyeségben? Nem, nem tudja, nézze meg inkább a galériánkat.

Frontvonal

Érdekel a sport? Szereted a sikersztorikat?
Most 184 olimpiai arany történetét olvashatod el féláron!

MEGVESZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM