Judit
2 °C
7 °C

Megjelent a Motorola-Microsoft mobiltelefon

2003.09.15. 16:12
A Motorola hétfőn bemutatta új intelligens telefonját, melyen Windows Mobile operációs rendszer fut. Az összecsukható MPX200-as telefont elsőként az angol Orange mobilszolgáltató kezdi árusítani októberben, az AT&T pedig még idén megjelenik vele az amerikai piacon.
A Motorola MPX200 a harmadik Microsoft-szoftvert futtató mobil, mellyel az Orange előrukkolt. Az első ilyen készüléket, a Tajvanon gyártott SPV-t tavaly októberben dobta piacra a mobilszolgáltató, nemrég pedig megjelentette a készülék új változatát.

Táskarádió

Az új telefon SD-kártyahelyén 16 MB-os memóriakártya rejlik, ám ez egészen 2 GB-ig bővíthető. A kétképernyős telefon kiegészítő képernyőjén összecsukva is kijelzi, hogy honnét érkezik a bejövő hívás.

A hangminőségre nem érzékeny felhasználók külső hangszóróján is meghallgathatják az MP3 és Windows Media formátumú zenéket. A Motorola MPX200 Windows Media Playere videókat is lejátszik. A telefonhoz megvásárolható egy kiegészítő digitális kamera.

Az Orange eddig százezer darab SPV-t adott el. Fő riválisa, a Vodafone több mint egymillió Live! kamerás telefont adott el az első öt hónapban. Angliában új előfizetéssel együtt 383 dollárnak megfelelő összegért árulja az MPX200-at az Orange.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?