Ipari drogok

2001.04.09. 19:40
A BD (1,4 butanediol, más néven butylene glycol) a GHB-hoz hasonlóan kezdetben enyhe relaxánsként és body builderek táplálékkiegészítőjeként futott, viszont a szervezetbe jutva tiszta GHB termelődik, és így nehezebben koordinálható a hatásmechanizmusa. A GHB- és BD-előállításban élen járó cégek egyike a francia PelchatLabs, amely a weben körömlakklemosónak álcázva árulja ezeket az anyagokat.
Vegyszerek a háztartásban
A vállalat a tiltó jogi szabályozást követően (1990 után) látszólag beszűntette az USA-ba, Kanadába, Svédországba, Finnországba, Dániába, illetve az Argentínába való szállítást. Tény viszont, hogy weboldaláról továbblinkelve három másik site-hoz jutunk, amelyek szállítást kínálnak az USA-ba. Mindhárom weboldal két termékre koncentrál, nevezetesen egy körömlakklemosóra, illetve egy tintafolt-eltávolítóra. Amennyiben viszont figyelmesen végigolvassuk az ajánlott termékek bónuszait és különleges képességeit, széles és elégedett vigyor ülhet ki a lelkes GHB- és BD-rajongók arcára, ugyanis a lakklemosó 99,9%-ban gamma-butyrolactone-t (egy BD-közeli vegyületet), a folteltávolító pedig 99,9%-ban BD-t tartalmaz. Emelett pedig "NO BITREX" termékekről van szó, vagyis nem tartalmazzák a Bitrex nevű adalékanyagot, amely arra szolgál, hogy az emberi fogyasztást megakadályozza.

Talán nem véletlen, hogy a PelchatLabs másik regisztrált weboldala a GHB-info, mely a GHB-t ártatlan és áldásos tevékenységű anyagként tünteti fel a depressziós, inszomniás, szexuális problámákkal küszködők, kisizmú testépítők és koncentrációs zavaroktól szenvedők számára. Van egy igen hasznos "How to do it ?" része is a site-nak, ami ahhoz ad kitűnő tanácsokat, hogy miképpen kotyvasszunk otthon PelchatLabs termékekből tuti GHB-t. A BD-ről még annyit, hogy egy meglehetősen hétköznapi ipari anyag, a poliészter-előállításhoz használják, legitim módon megrendelhető: egy 55 gallonos hordó 200 dollárba kerül.Ha a PelchatLabsnál kívánunk vásárolni, akkor kicsit mélyebben kell a zsebünkbe nyúlnunk, ugyanis 600 grammért 140 dollárt kell kifizetni.  • Tippek
  • Árfolyam