Ödön
1 °C
11 °C

Elveszthetjük a szájberháborút

2007.05.30. 08:21
Mennyivel boldogabb volt a kedd reggel, mint a szerdai: óriási volt az előnyünk, azt hittük, már csak megnyerni lehet a versenyt, amelyben az az ország győz, ahonnan a legtöbb kattintás érkezik. Hát nem. A százmilliós hátrányból kezdő japánok délelőttre valószínűleg már előnyben lesznek, és ha nem fog össze a nemzet, az utolsó nap vesztjük el a háborút.

Úgy tűnt, semmi sem mentheti meg Magyarországot a győzelemtől. A háromnapos ünnep alatt behozhatatlannak tűnő előnyre tettünk szert, vasárnap délelőtti húszmilliós hátrányunkból hétfő estére közel százmilliós előny kovácsoltunk. A kattintgatós oldal, a clickclickclick üzemeltetői sosem láttak még ilyen hajrát, egy nappal a játék lezárása előtt olyan sok kattintás érkezett a magyar játékosoktól, amennyi korábban hetek alatt jött össze egy-egy nemzettől. Korábbi cikkünkben bár mindenkit figyelmeztettünk: még háború van, és klikkelni kell, valójában mi is biztosra vettük az aranyérmet.

Kijózanodás

Óriásit tévedtünk. Ellenfelünk ugyanis új csodafegyvert vetett be. Nem a kattintós program javított verziójára kell gondolni, vagy egy, a téridőben szabadon ugráló irodistára, a japán seregek taktikában vertek tönkre minket. Vasárnaptól hétfőig, a szerver első nagy haláláig a különbség olyan ütemben nőtt, hogy a magyar seregek megnyugodtak, keddre négyszázmillió kattintása volt Magyarországnak, és háromszázmilliónál is kevesebb Japánnak. A clickclickclick.com órákon keresztül elérhetetlen volt, úgy gondoltuk, hogy a szerver feltámadása után a versenyből hátralévő másfél nap alatt képtelenség behozni az előnyünket. De az ellenség a fegyverszünet alatt erőt gyűjtött. Nagaszakiból, Kobéból, Nagojából, Tokióból, Jokohamából, Akitából, Kusiróból, az ország minden szegletéből gyűltek a Vipperek, hogy soha nem látott ellencsapást mérjenek az örömében már lecsózó és ostort csattogtató magyar seregekre.


Japán és magyar pályaművek

A borzalom kedd délután kezdődött. A szerverek újra működtek, és a ninják egyből hadrendbe léptek. Az ablakon, az ajtón, a föld alól, a tetőn át támadtak, és eredményesek voltak: az már tegnap délelőtt látszott, hogy a japán tempót figyelembe véve korántsem behozhatatlan az előny. Elvesztettük nyugalmunkat, már nem gondoltuk többé legyőzhetetlennek magunkat.

Bár a magyar csapatok derekasan állták az elképesztő csapásokat, a különbség egyre csökkent, és éjfélhez közeledve kezdtünk visszavonulni: az egész napos harcolás után már csak pár katona bírt ébren maradni, a vitézek tudták, hogy ha nem pihennek le, akkor nem az ellenség, hanem az álmosság végez velük. Amíg nálunk éjjel volt, addig Japánban felkelt a nap, és mindent elsöprő támadást indítottak a friss ázsiai klikkelők. Borzasztó ébredés volt a mai.

Verbunk

Veszteségeink jelentősek. A százmilliós hátrány teljesen elolvadt, reggel 8 órára 498 millió magyar kattintás volt és 481 millió japán. Ebben a tempóban kora délelőttre legyőzhetnek minket, délre óriási előnyt hozhatnak össze, délutánra, amikor lefekszenek aludni, beláthatatlan távolságba kerülnek. A verseny várhatóan szerda éjfélkor, vagy kora hajnalban zárul, (más információk szerint szerda délelőtt 11-kor), ha nem tudjuk tartani az előnyünket, végképp elvesztünk. Az utolsó pillanatban.

A feladat egyszerű: klikkelni kell. Itt. Az oldal gyakran lehal, ilyenkor a frissítés segít. A magyar főhadiszálláson mindent megtudhat a háttérről. Innen töltheti le a két klikkelőprogramot, az Autofire-t és a SilentClickert is, ezek nélkül esélytelenek vagyunk. Még közel egy munkanap hátra van a harcok végéig (vagy csak pár óra). Még semmi sem veszett el. Most mindent megváltoztathatunk! Kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását! Eldönthetjük, hogy kompországunk hol kössön ki: ott, ahol az emberek még klikkelni sem hajlandók nemzetük felemelkedéséért, vagy mondjuk nyerjük meg versenyt!

Klikkoljon!

A belinkelt oldalak gyakran lehalnak a terhelés alatt, ha nem jön be semmi, meg kell próbálni később.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?