Zsuzsanna
-2 °C
10 °C
Index - In English In English Eng

Elveszthetjük a szájberháborút

2007.05.30. 08:21
Mennyivel boldogabb volt a kedd reggel, mint a szerdai: óriási volt az előnyünk, azt hittük, már csak megnyerni lehet a versenyt, amelyben az az ország győz, ahonnan a legtöbb kattintás érkezik. Hát nem. A százmilliós hátrányból kezdő japánok délelőttre valószínűleg már előnyben lesznek, és ha nem fog össze a nemzet, az utolsó nap vesztjük el a háborút.

Úgy tűnt, semmi sem mentheti meg Magyarországot a győzelemtől. A háromnapos ünnep alatt behozhatatlannak tűnő előnyre tettünk szert, vasárnap délelőtti húszmilliós hátrányunkból hétfő estére közel százmilliós előny kovácsoltunk. A kattintgatós oldal, a clickclickclick üzemeltetői sosem láttak még ilyen hajrát, egy nappal a játék lezárása előtt olyan sok kattintás érkezett a magyar játékosoktól, amennyi korábban hetek alatt jött össze egy-egy nemzettől. Korábbi cikkünkben bár mindenkit figyelmeztettünk: még háború van, és klikkelni kell, valójában mi is biztosra vettük az aranyérmet.

Kijózanodás

Óriásit tévedtünk. Ellenfelünk ugyanis új csodafegyvert vetett be. Nem a kattintós program javított verziójára kell gondolni, vagy egy, a téridőben szabadon ugráló irodistára, a japán seregek taktikában vertek tönkre minket. Vasárnaptól hétfőig, a szerver első nagy haláláig a különbség olyan ütemben nőtt, hogy a magyar seregek megnyugodtak, keddre négyszázmillió kattintása volt Magyarországnak, és háromszázmilliónál is kevesebb Japánnak. A clickclickclick.com órákon keresztül elérhetetlen volt, úgy gondoltuk, hogy a szerver feltámadása után a versenyből hátralévő másfél nap alatt képtelenség behozni az előnyünket. De az ellenség a fegyverszünet alatt erőt gyűjtött. Nagaszakiból, Kobéból, Nagojából, Tokióból, Jokohamából, Akitából, Kusiróból, az ország minden szegletéből gyűltek a Vipperek, hogy soha nem látott ellencsapást mérjenek az örömében már lecsózó és ostort csattogtató magyar seregekre.


Japán és magyar pályaművek

A borzalom kedd délután kezdődött. A szerverek újra működtek, és a ninják egyből hadrendbe léptek. Az ablakon, az ajtón, a föld alól, a tetőn át támadtak, és eredményesek voltak: az már tegnap délelőtt látszott, hogy a japán tempót figyelembe véve korántsem behozhatatlan az előny. Elvesztettük nyugalmunkat, már nem gondoltuk többé legyőzhetetlennek magunkat.

Bár a magyar csapatok derekasan állták az elképesztő csapásokat, a különbség egyre csökkent, és éjfélhez közeledve kezdtünk visszavonulni: az egész napos harcolás után már csak pár katona bírt ébren maradni, a vitézek tudták, hogy ha nem pihennek le, akkor nem az ellenség, hanem az álmosság végez velük. Amíg nálunk éjjel volt, addig Japánban felkelt a nap, és mindent elsöprő támadást indítottak a friss ázsiai klikkelők. Borzasztó ébredés volt a mai.

Verbunk

Veszteségeink jelentősek. A százmilliós hátrány teljesen elolvadt, reggel 8 órára 498 millió magyar kattintás volt és 481 millió japán. Ebben a tempóban kora délelőttre legyőzhetnek minket, délre óriási előnyt hozhatnak össze, délutánra, amikor lefekszenek aludni, beláthatatlan távolságba kerülnek. A verseny várhatóan szerda éjfélkor, vagy kora hajnalban zárul, (más információk szerint szerda délelőtt 11-kor), ha nem tudjuk tartani az előnyünket, végképp elvesztünk. Az utolsó pillanatban.

A feladat egyszerű: klikkelni kell. Itt. Az oldal gyakran lehal, ilyenkor a frissítés segít. A magyar főhadiszálláson mindent megtudhat a háttérről. Innen töltheti le a két klikkelőprogramot, az Autofire-t és a SilentClickert is, ezek nélkül esélytelenek vagyunk. Még közel egy munkanap hátra van a harcok végéig (vagy csak pár óra). Még semmi sem veszett el. Most mindent megváltoztathatunk! Kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását! Eldönthetjük, hogy kompországunk hol kössön ki: ott, ahol az emberek még klikkelni sem hajlandók nemzetük felemelkedéséért, vagy mondjuk nyerjük meg versenyt!

Klikkoljon!

A belinkelt oldalak gyakran lehalnak a terhelés alatt, ha nem jön be semmi, meg kell próbálni később.