Sára, Márió
2 °C
6 °C

Ne szívja meg a nyaralással!

2007.06.01. 10:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Nincs is annál rosszabb, mint amikor a prospektusban tengerpartinak jelölt ötcsillagos szállodáról kiderül, hogy egy nyomorúságos csatornamenti patkánylyuk. Az Ongo.hu-ra mindenki feltöltheti tapasztalatait, aki utazás előtt innen tájékozódik, nem tévedhet nagyot.

Az utazási piac internetes fejlődése továbbra is töretlen Magyarországon. Belföldi és külföldi utazások megszervezését egyre inkább az interneten keresztül szervezik az emberek. A C-Travel.hu adatai szerint az elmúlt évben az oldalon átmenő ajánlatkérések száma közel 60 százalékkal emelkedett. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az utazók az interneten ismerik meg a célállomásoknak kiválasztott országot, várost vagy adott esetben szállodát.

Saját élmény

A nemzetközi példák azt mutatják, hogy az utazási irodák kínálatai mellett megjelentek olyan web2-es szolgáltatások, ahol a felhasználók olvashatnak utazási élményekről, képeket, videókat nézhetnek az adott szállodáról, régióról. A böngészők értékelik a szállodák szolgáltatásait, a kiszolgálást, az összbenyomást. A hazai piacon elsőként az Ongo.hu közösségépítő oldal kínál ilyesmit látogatóinak.

Ongo.hu-ra regisztráció után bárki feltöltheti fényképeit, videóit, leírhatja utazási élményeit, a meglátogatott szállodát értékelheti.

Információk tölthetők fel városról, országról, így az oldalt felkereső valódi élmények alapján tudják eldönteni, hogy érdemes-e az adott szállodát vagy desztinációt választani.

A látogatók megnézhetik az adott város legfrissebb időjárás adatait. Olvashatnak a megközelíthetőségről, városok, országok történelméről.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft