Intimszappan

2000.11.09. 17:56
A legkeményebb netpornó és a "Big Brother" típusú kiszavazós szappanoperák haladó hagyományait ötvözi az a szombaton induló szexoldal, amelyen egy Los Angeles-i lakásban összezárt pornószínészek gyűrik egymást egy teljes héten keresztül az utolsó két lepedőakrobatának járó háromszázezer dollárért.

A Sex Survivor 2000 új megvilágításba helyezi a régi evolúciós tételt, miszerint a szex a túlélés kulcsa. A 28 profi résztvevő az iparágban átlagosnak mondható, menetenként 250 - 500 dolláros (plusz az extrák) tiszteletdíját kockáztatja abban a reményben, hogy a hetedik nap végére kettesben marad egy kollégájával, miután a kukkolók kiszavazták alkalmi szexpartnereiket.

A 28 önként jelentkező többsége nem nyeretlen kétéves a szexiparban

A 14-14 nő és férfi szombat reggel érkezik meg a Los Angeles-i lakásba, amelynek minden négyzetcentiméterét webkamera figyeli, hogy a 70 dolláros beugrót kicsengető nézőközönség ne maradjon le semmiről, és a jelöltek valós teljesítményének ismeretében adhassa le szavazatát. A nap végén négyen már szedhetik is a cuccukat, és ez így megy tovább egészen a hatodik napig. A szereplőnek a nézők és egymás kívánságainak kielégítése mellett a főzésre is időt kell szakítaniuk.

A 28 önként jelentkező többsége nem nyeretlen kétéves a szexiparban, az egyetlen abszolút kezdő a producer, aki a móka kedvéért száll be a buliba. Dave Cummings hatvan éves vietnami veterán, 25 évi szolgálat után, főhadnagyként hagyta ott a hadsereget, és a "Sugar Daddy" című pornósorozattal alapozta meg nyugdíjas éveit. "Ennél sokkal nagyobb hülyeségeket is csináltam a Tet-offenzívánál" - nyilatkozta a Wirednek pornósztár-ambícióiról. A lányok közül a 19 éves kansasi Tyler Lane korábban "Barely Legal" videókban mutatta meg magát, és a Hustlerben is szerepelt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport