Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Intimszappan

2000.11.09. 17:56
A legkeményebb netpornó és a "Big Brother" típusú kiszavazós szappanoperák haladó hagyományait ötvözi az a szombaton induló szexoldal, amelyen egy Los Angeles-i lakásban összezárt pornószínészek gyűrik egymást egy teljes héten keresztül az utolsó két lepedőakrobatának járó háromszázezer dollárért.
A Sex Survivor 2000 új megvilágításba helyezi a régi evolúciós tételt, miszerint a szex a túlélés kulcsa. A 28 profi résztvevő az iparágban átlagosnak mondható, menetenként 250 - 500 dolláros (plusz az extrák) tiszteletdíját kockáztatja abban a reményben, hogy a hetedik nap végére kettesben marad egy kollégájával, miután a kukkolók kiszavazták alkalmi szexpartnereiket.

A 28 önként jelentkező többsége nem nyeretlen kétéves a szexiparban
A 14-14 nő és férfi szombat reggel érkezik meg a Los Angeles-i lakásba, amelynek minden négyzetcentiméterét webkamera figyeli, hogy a 70 dolláros beugrót kicsengető nézőközönség ne maradjon le semmiről, és a jelöltek valós teljesítményének ismeretében adhassa le szavazatát. A nap végén négyen már szedhetik is a cuccukat, és ez így megy tovább egészen a hatodik napig. A szereplőnek a nézők és egymás kívánságainak kielégítése mellett a főzésre is időt kell szakítaniuk.

A 28 önként jelentkező többsége nem nyeretlen kétéves a szexiparban, az egyetlen abszolút kezdő a producer, aki a móka kedvéért száll be a buliba. Dave Cummings hatvan éves vietnami veterán, 25 évi szolgálat után, főhadnagyként hagyta ott a hadsereget, és a "Sugar Daddy" című pornósorozattal alapozta meg nyugdíjas éveit. "Ennél sokkal nagyobb hülyeségeket is csináltam a Tet-offenzívánál" - nyilatkozta a Wirednek pornósztár-ambícióiról. A lányok közül a 19 éves kansasi Tyler Lane korábban "Barely Legal" videókban mutatta meg magát, és a Hustlerben is szerepelt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?