Álmos
0 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Mennyit tud a klímaváltozásról?

000 1CN0LI
2019.09.21. 12:21

Ez a cikk a Covering Climate Now nemzetközi médiaegyüttműködés részeként készült. Az együttműködés keretében az egész világon több mint 250 újság kiemelten foglalkozik a klímaváltozás témájával.

Az elmúlt napokban kiemelten foglalkoztunk az Indexen a klímaváltozással, most arra vagyunk kíváncsiak, mennyire figyelt a héten.

Szó volt a szén-dioxid-kibocsátásról, a különféle tévhitekről, a Ma is tanultam valamit rovatunk cikkei is ezzel a témával foglalkoztak a héten, de még egy, az indiai vízhiányt feldolgozó videót is megnézhettek.

Már csak az a kérdés, hogy mennyi maradt meg ezekből? Tesztelje a tudását!

A héten ugyan kiemelten foglalkoztunk a klímával és egyéb zöld kérdésekkel egy nemzetközi médiaegyüttműködés partnereiként, de ez nem azt jelenti, hogy máskor ne foglalkoznánk ilyen témákkal.

A Zöld Index rovatunkban továbbra is megtalálhatóak lesznek a környezetvédelemmel, fenntartható fejlődéssel, klímaválsággal foglalkozó anyagaink, illetve a Zöld Index Facebook csoportunk is vár mindenkit, aki szeretne ilyen témákban beszélgetni, tanácsokat kérni, új dolgokat megismerni!

(Borítókép: A Fridays for Future szervezet aktivistáinak tüntetése 2019. január 25-én Berlinben. Fotó: Odd Andersen /AFP)

Klímaváltozás, környezettudatosság, fenntartható jövő.
Ezek nem csak trendi hívószavak, hanem a közös valóság, amiben mindannyian élünk. A Zöld Indexen mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk ezekkel a témákkal. Ha te is fontosnak tartod, hogy azoknak is élhető bolygójuk legyen, akik ma születnek, csatlakozz hozzánk a Zöld Indexen.