Leállt a Messenger

2020.12.10. 12:30 Módosítva: 2020.12.10. 14:20
Világszerte akadozik az üzenetküldő alkalmazás és leállt az Instagram is.

Késéssel vagy egyáltalán nem továbbítja az üzeneteket a Facebook Messenger. Az üzenetküldő szolgáltatás hibáját csütörtök délelőttől óta észlelték Európában, jelezték például Szlovákiában, Csehországban, Belgiumban, Horvátországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Görögországban, Magyarországon  és Romániában is. Európán kívül leállást jelentettek Dél-Ázsiából és New Yorkból is. A legrosszabb a helyzet a Fülöp-szigeteken, ahol a Messenger egyáltalán nem működik. 

A Downdetector oldalon lehet jelezni, hogy akadozik a szolgáltatás, ugyanitt lehet hibaüzenetet is írni. Az oldal üzemeltetői azt írják, hogy az elmúlt 24 órában most csökkent a legkritikusabb szintre az elérés.

A Facebook csütörtökön közölte, hogy felhasználói kimaradásokat tapasztalhatnak a Messenger, az Instagram, Workplace és WhatsApp szolgáltatásokban. A cég közölte, hogy dolgoznak a hibák elhárításán.

A technikai probléma alig pár órával követi a bejelentést, amely szerint az Egyesült Államok  szövetségi kereskedelmi bizottsága és 47 állam legfőbb ügyészei külön pereket indítottak a Facebook ellen, azzal a céllal, hogy a Instagram és WhatsApp leválasztásával megtörjék a cég közösségi médiában kialakult monopóliumát.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM