Visszatérnek a magyar utakra a Google Utcakép autói

2022.03.04. 14:58
Idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra a Google Utcakép autói – közölte a Google. Mint írják, a következő hónapokban az ország több városát is érintik, hogy frissítsék a Google-térképen a városok, az utak és autópályák nézetét.

Az autók március 11-én indulnak el Magyarországon, és bejárják majd a kisebb és nagyobb városokat. A Dunántúlon többek között Sopron, Székesfehérvár, Szekszárd, Pécs, Veszprém és Ajka városában bukkannak majd fel a járművek. A keleti országrész települései közül pedig Békéscsabát, Szegedet, Karcagot, Debrecent és Tiszaújvárost érintik.

A 24.hu beszámolója szerint viszont nemcsak az utcákat és utakat, hanem több magyar város gyalogos zónáit is rögzítette a Google, továbbá több más, autóval megközelíthetetlennek számító helyet.

A felhasználók így virtuálisan Pécs és Debrecen utcáin is sétálhatnak, de látogatást tehetnek a Balaton-partra, az Aggteleki Nemzeti Parkba, és kirándulhatnak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban is.

Klímaváltozás, környezettudatosság, fenntartható jövő.
Ezek nem csak trendi hívószavak, hanem a közös valóság, amiben mindannyian élünk. A Zöld Indexen mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk ezekkel a témákkal. Ha te is fontosnak tartod, hogy azoknak is élhető bolygójuk legyen, akik ma születnek, csatlakozz hozzánk a Zöld Indexen.