Rég várt funkcióval bővül a Google levelezője

2023.06.05. 12:53
Gyorsabb, valamint pontosabb és relevánsabb keresési élményt ígér a Google a legújabb, Gmail-appot érintő frissítéssel. A techóriás elmondása szerint mindezt – nem meglepő módon – a mesterséges intelligenciának köszönhetően érték el.

Megérkezett a legnépszerűbb levelezőalkalmazásnak, a Google-féle Gmailnek a következő verziója, mely mostantól képes úgynevezett „top” találatokat megjeleníteni, amikor keresést végez.

A Google azt állítja, hogy az új keresési eredmények sokkal relevánsabbak lesznek, és pontosan azt fogják mutatni, amit a felhasználók látni szeretnének.

Amikor a Gmailben keresünk, a gépi tanulási modellek a keresési kifejezést, a legfrissebb e-maileket és más releváns tényezőket használnak fel, hogy a keresési lekérdezésnek leginkább megfelelő eredményeket mutassák meg. Ezek az eredmények mostantól a lista tetején jelennek meg egy külön szekcióban, amelyet az összes találat követ a frissesség szerint rendezve

– magyarázta a vállalat a frissítést érintő blogposztjukban.

Az Androidra és iOS-re is tölthető Gmail-app újdonsága már most elérhető egy bizonyos felhasználói kör számára, a következő hetekben azonban tovább folytatja a bevezetést a Google, mind a fogyasztói, mind az üzleti/Workspace Gmail-ügyfelek számára.  • Lakáshitel