Akadoznak a Meta szolgáltatásai, sokaknál nem tölt be a Facebook

2023.06.16. 21:16
Péntek este elkezdtek akadozni a Meta szolgáltatásai, sok felhasználónál nem töltött be a Facebook asztali verziója. Este kilenc óra után kilőtt a panasszal élők száma.

Már a reggeli órákban jelentkeztek a hibák, a Downdetector alapján a magyar és a tengerentúli felhasználók sem tudtak gondtalanul szörfölni az egyik legismertebb közösségiméda-platformon – írja a PC World.

A hibák sokfélék lehetnek, kezdve attól, hogy egyszerűen nem mennek át az üzenetek, a csatolmányok. Olyan is előfordul, hogy amit közölnénk, annak csak egy része jut el a címzetthez, és az is gyakori jelenség, hogy nincs szinkronban egymással a PC-s kliens és a mobilos alkalmazás – teszi hozzá a kiadvány.

A Meta még nem reagált a kialakult helyzetre, ezért egyelőre nem világos, hogy mi okozza a fennakadásokat. Azt sem tudni, hogy mikor állhat vissza a megszokott állapot. A Facebook mellett az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő/chat program sem működött rendesen.

Frissítés: Egyre több helyen elérhetők a Meta szolgáltatásai, este tíz óra körül már jóval kevesebb hibabejelentés érkezett, mint korábban. Úgy fest tehát, hogy a szakembereknek sikerült elhárítaniuk a felmerülő problémákat.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM