Nagyot változik az Instagram

2023.09.08. 10:41
Még nagyobb szabadságot ad az instagramozók kezébe a Meta, egy folyamatosan aktiválódó új funkciónak köszönhetően ugyanis a felhasználók mostantól nemcsak Instagram-történeteket, hanem akár posztokat is megoszthatnak kizárólagosan közeli barátaikkal.

A felhasználók magánéletének védelme érdekében az Instagram bevezetett egy új funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a történetek mellett mostantól a bejegyzéseket is csak egy kiválasztott csoporttal osszák meg.

Az Instagram szerint az új lehetőséggel a felhasználók személyesebb és őszintébb tartalmakat oszthatnak meg egy szűkebb csoporttal. Ez hasznos lehet olyan fotók és videók megosztásakor, amelyeket nem szeretnék, ha mindenki látna, például nyaralási fotók, bolondos szelfik vagy képernyőmentések a barátokkal folytatott beszélgetésekről.

A Close Friends listára nekünk kell felvenni a kívánt ismerősöket, a szükséges beállítófelület a profiloldalon lévő hárompontos lenyíló menün át hívható elő – írja a GHacks. Ezek után az instagramos bejegyzések létrehozásakor a közönség részben választható ki, hogy csak a Close Friendsbe felvett személyek láthassák az adott posztot, vagy esetleg a korábbiakhoz hasonlóan maradjon az publikus.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM