A kálvinista Westend. Véleményeket várunk a Fórum Debrecenről

2008.11.28. 07:00

Blogunkkal elsősorban az ország vízfejében búvárkodunk, aminek egyszerű oka, hogy az Urbanista roppant nagy szerkesztőgárdájának minden tagja itt él. De természetesen az olvasók kérését igyekszünk teljesíteni, akkor is, ha az máshonnan érkezik a kommentekbe. Íme Usc üzenete:

Megnyílt a vidéki Magyarország legeslegnagyobb bevásárlóközpontja a Fórum Debrecen, amely több fővárosi plazát is megeszik reggelire. T. szerkesztő ajánlok egy kis guglit sokakat foglalkoztathat az ügy
Üdv: Usc

Témával foglalkozó cikkeket egyszer-kétszer már mi is linkeltünk, de most engedelmesen guglizni kezdtünk. Ez alapján csak annyit tudtunk megállapítani nagy hirtelen, hogy alighanem valami különleges vámpíranyaggal vonhatták be az épületet, mert külső fotót nem találtunk róla egyet sem, csak látványterveket meg építkezésfotókat. Pedig nagyon kíváncsiak vagyunk rá! A méretei valóban impozánsak: 31 ezer négyzetméterén 120 üzlet és 800 parkoló. Belülről olyan Árkádosnak hat, viszont az izgalmas ötlet, hogy jövőre színház is nyílik benne. Hogy valójában milyen, azt kérjük meséljék el a debreceni vagy mostanában Debrecenben megfordult olvasóink! Esetleg küldhetnének képet is!

(Viszont a sajtóközleménynek az a fordulata borzalmas, hogy lesznek benne "olyan gasztronómiai újdonságok, mint a Burger King és Kentucky Fried Chicken". - igaz ez nem az épület hibája)