Elvarázsolt kastély. A torzított fotókon nagyobbnak tűnik a lakás

2008.12.28. 09:35

Tiszta elvarázsolt kastély ez a terézvárosi lakás: ha erről nézem, az előszoba ajtó legalább két méter széles, ha arról, akkor csak egy. Ezen a képen függőleges a fal, a másikon viszont durván dől. Na és ez a homorú tükör! Igazából először csak az tűnt fel a hirdetésben, hogy elég nehezen lehet az alsó szint fotóit összeegyeztetni az alaprajzzal. Aztán leesett, hogy nagyon csúnyán torzított képek vannak feltöltve hozzá.

Mindenesetre a nappali nem 24 nm-esnek tűnik, mint amilyen valójában. Ej, ej ez nem szép dolog. De a lakás attól még nem néz ki rosszul a kovácsolt vas és diófa cuccaival. Aki szeretne egy igényes, tetőteraszos, kissé drága Andrássy úti lakást venni, annak ideális választás. (Megjegyzem van a kerületben ennél sokkal jobban túlárazott pecó is, például ez.) Az viszont elég gyanús, hogy a felső szintről + a tetőteraszról egy fotó sem került fel...

Andrássy úton, Oktogonnál eladó frissen, és igényesen kialakított belső 2 szintes, 112 nm alapterületű, 3 szobás, duplakomfortos öröklakás 35 nm-es tetőterasszal, 49,5 MFt-os irányáron. Egyedi elrendezés, minőségi anyagok. Jelenlegi kialakítása szerint az alsó szinten amerikai konyhás nappali, előszoba, wc, kamra, a felső szinten 1 nagy szoba, nagyobb méretű fürdőszoba, + wc (20 nm), 1 óriási nappali. A falak mozgathatóak, tehát a jelenlegi elrendezés több módon változtatható. A már beépített berendezés igényes, jó minőségű anyagokból készült. Pl. kovácsolt vas korlátok, diófa lépcső,stb. A burkolatok választhatóak, igény szerint az új tulajdonos maga alakíthatja ki, vagy a jelenlegi kivitelező készíti el. A lakás elhelyezkedése és kialakítása alapján kivételesen egyedi ajánlat. DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉST biztosítunk több bank hivatalosan szerződött partnereként.