Nem jön Lou Reed a XII. kerület önkormányzati bulijára. A XX. meg nem küldi nekem a "Pesterzsébet az EU-ban" című művet

2009.04.30. 15:05
1 hozzászólás

nick cave

 

Izgatottan kapta föl Nick Cave a telefonját, mert már rég óta várta ezt a hívást. Arca azonban elkomorult a hallottaktól. Letette a mobilt, fellapozta naptárát május 15-nél és a "Fellépés a Budapest Főváros XII. kerületének Hegyvidéki Napok rendezvényén???" szöveget jó erősen áthúzta. Napokig nem lehetett utána szólni hozzá...

Hasonló események történhettek az elmúlt hetekben Sadéval, Lou Reeddel és Leonard Cohennel is. Ugyanis mint arról korábban írtunk, a Hegyvidék önkormányzati honlapján szavazni lehetett a májusi bulijuk fellépőiről, többek közt a fenti nevekkel, akik egész biztosan fenntartották a naptárjukban azt az üres napot az eredményhirdetésig. A győztes amúgy Demjén Rózsi lett. De van ennél cifrább zenei téma is önkormányzati portálon!

A XX. kerület szolgáltatása nem csak önkormányzatok között egyedülálló, de akár forradalmasíthatja az online zeneterjesztést. A nyitóoldalon a pesterzsébeti zeneművek linkre kattintva megláthatjuk mi mindent írt Híres Ákos zeneszerző a kerületről. Például a Pesterzsébet az EU-ban című művet. Ha írunk egy e-mailt a fejlesztőknek, akkor elvileg elküldik nekünk tömörítve, bár én két hét alatt sajnos nem kaptam választ (és nem azért, mert rossz a link).

Pedig reménykedve várom az e-mailt, mint Nick Cave a kerületi önkormányzat kultúrfelelősének hívását...

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?