A legszebb magyar ingatlanügynökök

2009.05.21. 10:00

szakmaszepe.huRégóta fontolgattam, hogy egyszer írok egy posztot a szép ingatlanos csajokról. Sajnos azonban mindegyik nagyon pici képet tesz fel a hirdetése mellé, egész alakossal alig találkozni, félaktot pedig még egyet sem láttam. Viszont tegnap felfedeztem ezt az oldalt, amely csak és kizárólag arra specializálódott, hogy minden hónapban megválassza a legszebb ingatlanos nőt.

Ez itt jobbra például Szabó Gyöngyi Szilvia, tanácsadó Dunaharasztiból az idei márciusi mezőnyből. (Jó oké, az Otthon Centrum honlapjára azért szolidabb képet tett fel magáról, na de erről szerintem senkinek nem egy másfél szobás téglaépítésű lakás jut az eszébe.)

szakmaszepe.huFelteszem Zsivnoszky Ilona sem fürdőlepedőben fogadja az ügyfeleket, pedig sokat lendítene a cége forgalmán, mely egyébként szintén Dunaharasztiban van! Komolyan érdemes lehet arra kecókat nézegetni. (Megjegyzem az oldalon azért nem a kihóvó, hanem a szolidan mosolygós referensek és tanácsadók vannak túlsúlyban, csak hát ugye a szenzációhajhász új média...)

Egyébként érdekes kérdés, hogy a minimális flört - ami minden értékesítési, marketing- és PR-tevékenységben kötelező - mennyire lehet ott az ingatlanozásban. Azért mégis csak egy lakásra mennek fel az ügyféllel, vagy mi...

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport