Luxusáruház nyílik az Andrássyn. Ez már akkor is érdekes lenne, ha nem pornóval keresték volna meg rá a pénzt

2011.04.19. 08:32

Szívből örülök, h luxusáruház nyílik az Andrássyn. Ez ugyanis azt bizonyítja, hogy mégis csak van fantázia benne - hiába állították az ellenkezőjét, az amúgy remekül helyre állított Párisi Nagy Áruház esetében, melyből irodaház lett. Az il Bacio di Stile - vagyis a stílus csókja - áruházról mindent megtudni a projekt honlapján. Ahogy írják:

 

Több mint 4.000 négyzetméteren három emeleten 30 különböző üzlet, csodálatos környezetben! A világvezető luxus cégei mutatják meg kínálatukat, az általuk tervezett arculattal. Az épület földszintjén stílusos modern kávézó, szintenként 8-10 üzlethelység, a legfelső szinten csodálatos panorámával rendelkező étterem és bár nyújt felejthetetlen élményt az ide látogatóknak! Függőfolyosók és mozgólépcsők, valamint ultramodern lift teszi kényelmessé az áruházon belüli, közlekedést. Az aktuális és a 18. századvégi enteriőr tökéletes párosítása.

 

Szóval a hír már akkor is érdekes lenne, ha nem pornózással keresték volna meg rá a pénzt, ahogy arra az Ingatlan.net magazinja hívja fel a figyelmet:

 

Idén tavasszal a hazai divatpiacon eddig ismeretlen vállalkozás kezdi meg mintegy ötmilliárd forintos beruházását az Andrássy úton.

A Docler Holding elődje, a Jasmin Media Group 2001-ben indult a (a világ egyik legnézettebb oldalaként emlegetett) Livejasmin.com nevű pornóoldallal, ahol lányok (ma már fiúk és párok is) teljesítik ügyfeleik kívánságát. A látogatók webkamerás kapcsolaton keresztül nézik őket, és annak fejében, hogy a hitelkártyájukról percenként 2 és 4 euró közötti díjat fizetnek, online chaten, rövid szöveges üzenetekben irányíthatják a weben vetkőzőket. A budapesti internetcímet használó Livejasmin mára az erotikus tartalmakat szolgáltató oldalak egyik legnagyobbika lett a világon. Az Egyesült Államokban az összes internetes oldalt tartalmazó listában is a legnépszerűbbek között van, de világszinten is előkelő helyet foglal el. A livejasmin.com jelenleg a 46. legnépszerűbb oldal a világon, az internet forgalmát figyelő független amerikai statisztikai site, az Alexa adatai alapján. Megelőzve például a Myspace-t és a Wall Street Journal honlapját.

Mielőtt morogni kezdenének a morgók: semmi baj, pusztán érdekes. Sok sikert hozzá, remélem szép lesz!