Eladó Zámbó Jimmy szülői háza. Az alap betonjába beleírta, hogy "Szeretlek Anyukám! Imre", de nem ez az igazi marketingfogás

2011.09.06. 14:24

Galéria megnyitása

Zámbó Jimmy szülői háza eladó! - figyelmeztetett mrgeez és tényleg. A meglehetősen átlagos cinkotai családi ház állítólag a Király szüleié volt. Az ingatlanmagazin.com utánajárt a hirdetésnek. A cikkből az derül ki, hogy ingatlanos papírokkal tudja igazolni, hogy valóban a Zámbó-szülők otthonáról van szó, sőt nem csak azokkal. Mint elmondta:

 

Az alap betonjába maga Jimmy írta bele, hogy "Szeretlek Anyukám! Imre".

 

Ez már önmagában is ütősebb, mint amit egy átlagos marketingcsapat összebrainstormingol egy hét alatt, de a java még hátra van. A hirdetésben ugyanis az áll, hogy:

 

Megtekinthető: 2011. szeptember 12-ig + 3 nap ajánlattételi lehetőség!

 

Állítólag "hitelprobléma" miatt. Utána mit csinálnak vele, ha nem kel el? Lebontják? Mondjuk van egy nagy bútoráruház, ahol állítólag ezt csinálják a nyakukon maradt darabokkal, nehogy rontsák az üzletüket - de azért ez egy kicsit más műfaj. Mindenesetre kíváncsi leszek a folytatásra.

Még több kép és infó itt.

UI: a kommentekre reagálva - igen nagy valószínűséggel árverés áll a dolog hátterében, vagy csak egyszerűen viszi a bank. De ilyen ingatlanhirdetéssel akkor sem találkoztam még.