Horgolt fa Veszprémben, fonalba kötött villanyoszlopok a Balhán és roma textilekbe burkolt kerékpárok bárhol

2012.05.10. 19:10

Gerillakötés a Blahán - vadjutka.hu

 

A tegnapi fonalgerillás poszt felhívását többen is komolyan vettétek és egy rakás link, fotó és tipp érkezett. Például a londoni olimpiára készült klassz kötésekről (kösz miamai), vagy a berlini metrót borítókról (kösz SzTibu). Persze leginkább a hazai példák hoztak lázba.

Többen is jeleztétek, van hasonló még Budapesten is. Drága hegedűsünk, Tücsi, aki a tegnapi posztot is írta, nem volt rest: ma délután két helyszínt is felkeresett. Az Akácfa-Dob sarkán ezt találta:

Pici, de cuki. A Nyáry Pálban pedig ez fogadta (mint írja: "mintha valaki megsajnálta volna a lámpát és rávarrta a lábszárvédőjét...").

 

Az alábbi fa viszont Veszprémben található és Babukatórium alkotása, akiről itt olvashattok többet. Szabó Péter Dániel képét pedig a Napló Online posztjából csentem (tipp:SzTibu).

veszpremi fa.jpg

 Wild Judit (vagyis vadjutka) egy tavalyi akciójuk képeit küldte el, amely során a Blaha Lujza téren fontak be mindenfélét. Az ő munkájuk látható lejjebb és a nyitóképen is, a teljes galériát pedig itt nézhetitek meg.

Gerillakötés a Blahán - vadjutka.hu

Cool Romani blog pedig egy rokon területről hozott példát. Ezek ugyan nem horgolt vagy kötött cuccok, de mindenesetre hasonlóképpen meglepően felhasznált textilek: biciklivázra aplikált Romani Design anyagok.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Biztosítás