A világ legrosszabb főbérlője. Vagy tudtok rosszabbat?

2013.01.22. 10:02

Ma lenne hetven éves Cseh Tamás, aki legendás albérletlakó volt egész életében, s nem is tudom hány ilyen témájú dalt írtak Bereményivel (nekem talán a fenti a kedvencem - kiváltképp a videóval együtt). Úgyhogy ma vegyünk elő mi is egy "jó kis" albérletes történetet.

A szimpatikus háziúr ijesztő listáját @LauraEvelyn1 osztotta meg először Twitteren, majd a HuffPo és a Curbed is átvette.

Nem is tudom melyik az igazi csemege.

A kajapara? Hogy disznóhúst nem szabad nemhogy a hűtőbe, de a lakásba se behozni, főzni legfeljebb 30 percig lehet nyitott ajtónál (mert ha meglátja a főbérlő, hogy be van csukva az ajtó, akkor büntetést kell fizetni). Meg egyébként is a konyhában - mely szigorúan a tulajdonos élettere - csak étkezés idején lehet tartózkodni, amúgy köteles az ott lakó visszahúzódni a szobájába?

Esetleg a vendégpara? Az ott alvó vendéget előre be kell jelenteni két héttel, hogy elbírálhassa a főbérlő, hogy maradhat-e. Persze így is csak két alkalommal fordulhat elő ilyen egy hónapban. És nehogy használni merje a szappant, mert jaj lesz!

Nektek mi a legrázósabb történetetek albérletügyben?