Önkormányzati cicaharc? Ingatlanhirdetésben célozgat az erzsébetvárosi-terézvárosi kutyagumira a XVI. kerület

2013.12.05. 13:17

Az, hogy építési telkeket hirdet egy önkormányzat a Helyi Témában, elég megszokott dolog. Az, hogy ezt egy másik kerületi kiadásban teszi, már kevésbé. Olyat meg még végképp nem láttam, hogy diszkréten célozgasson egyik kerület vezetése a másiknak egy ingatlanhirdetésben.

Pedig most ez történt, és rendkívül szórakoztató!

A mellékelt hirdetés (nagyításért katt a képre) ugyanis a VI. és a VII. kerületi Helyi Témában jelent meg a héten. Az átlagos ingatlanbemutatás mellett felbukkant pár szokatlan sor is:

  

"olyan utcában lakhat, ahol mindenki a saját háza előtt parkol, és a kutyák sem az utcán végzik a dolgukat, hiszen a szomszédnak is van kertje"

  

Született mátyásföldiként teljesen igazat adok: fizetős parkolás ugye tényleg nincs, alighanem a biztonság meglengetése sem véletlenés bár kutyagumi-aláaknázottságáról nincsenek térképek, az biztos, hogy jobb a helyzet a Kertvárosban.

Mindezzel együtt kissé szokatlan a beszólás. A magam részéről kíváncsian várom Erzsébetváros és Terézváros válasz-ingatlanhirdetéseit a kertvárosi helyi lapokban. Természetesen Vattamány Zsolt és Hassay Zsofia fotójával.

Utóbbiról egész alakosat szeretnék, lehetőleg nem bongyori frizurával, hanem azzal a tépett-szélfútta jellegűvel, mert az jobban áll neki.