Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ne bántsák igazságtalanul Schmidt Máriát!

DMARC20171020014
2018.01.03. 12:50

A Terror Háza igazgatónőjét, az 56-os emlékév szervezőjét, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány vezetőjét az utóbbi időszakban gyakran támadja az ellenzéki sajtó. Pedig Schmidt Máriának nyilvánvalóan vannak sikeres projektjei is. Hogy ezekre felhívjuk a figyelmet, vagy legalábbis árnyaljuk a bírálatokat, készítettünk egy gyors tesztet.

Töltse ki, hátha ez a pár perc is elég, hogy a helyére billenjen önben az eddig talán igazságtalanul negatívra megfestett Schmidt Mária-kép!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Nyitókép: Schmidt Mária, az 1956-os emlékév kormánybiztosa, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány "Közösen Európa jövőjéért – Antikommunista szabadságküzdelmek 1956" című konferenciáján a Várkert Bazárban 2017. október 20-án. (Mónus Márton/MTI)