Ulrik
16 °C
28 °C
Index - In English In English Eng

Demcsák Zsuzsa lett Puskás Ferenc szóvivője

2007.04.17. 13:02
Annyira magyar a foci-Eb-ről kedd délután Cardiffban tartandó pályázati prezentáció, hogy ennél magyarabb már nem is lehetne. Mert milyen a magyar most? Versenyképtelen, halott, bukott, vagy emigráns, de mindenképpen sok pénzt akar elverni, deficitcunami ide vagy oda.

Szóval nem kapunk levegőt, nem találunk szavakat, kötényt adott az íráskészségünk, a szóvivőnket elvitte a cica.

Amit a cardiffi programról tudunk:

  • Demcsák Zsuzsa lesz a prezentáció moderátora
  • Charles Simonyi az űrből bejelentkezve a magyarság érdemeit méltatja
  • A kivetítőn Simonyi űrhajója elhalad egy fényes csillag, Puskás Ferenc mellett
  • Demcsák Zsuzsa a halott Puskás szóvivőjeként tolmácsolja a világhírű focista kívánságát a bírálók felé: Magyarország rendezhesse az Eb-t

A Nemzeti Sport azt írja, a főszervező Gyárfás Tamás agyában megfordult még Csisztu Zsuzsa, D. Tóth Krisztina, sőt Oroszlán Szonja neve is, de míg az első kettő nem tudott jönni, Oroszlán azért esett ki a pikszisből, mert színésznőként nem tud rögtönözni (?).

Demcsák viszont igen, sőt angolul is beszél, ráadásul - érzékelteti a lap - még jól is jöhet, ha esetleg a bírálóbizottság a faszával akar majd gondolkodni.

Az pedig már tényleg gyomorforgató, hogy Demcsák lehet annak a Puskás Ferencnek a szóvivője, akit élete utolsó éveiben, a legnagyobb bajban olyan nagy ívben szart le a magyar állam, meg az egész hivatalos sportélet, hogy még.

Vagy mindannyian vagy csak a fél ország vagy csak a vezetői, de valaki itt nagyon hülye, nagyon bunkó, nagyon igénytelen és nagyon ízléstelen.

Tiszta szívből drukkolok a többieknek.