Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Durva belenyúlás

2003.09.03. 11:16
"Helyszíni résztvevőként felelősséggel állítom: élvezetes meccset vívtunk a Fradival, a lelátón pedig semmiféle probléma nem volt egészen addig, amíg Kassai Viktor játékvezető durván bele nem nyúlt az összecsapásba" - nyilatkozza Mezey György, az Újpest edzője a szerdai Nemzeti Sportban.

Május utolsó napján különben a Ferencváros is élvezetes mérkőzést játszott a Debrecennel és semmiféle probléma nem volt, amíg a csatárok a legnagyobb helyzeteket is durván ki nem hagyták és a játékvezető le nem fújta a mérkőzést. Szegény drukkerek nem is tehettek mást, verték Tököli fejét, ahol érték, az ellenfél edzőjét földre terítették, ami érthető, hiszen kiválóan felkészített csapata bajnoki címtől fosztotta meg a Ferencvárost.

A tévedés, Mezey szerint, joggal szül erőszakot, így vélhetően könnyen napirendre tért volna afölött, ha a mexikói világbajnokság után husángokkal felszerelt vérszomjas hordák várták volna a ferihegyi repülőtér VIP-várójában.