Piroska
-2 °C
5 °C

Csámpázás a templom kövén

2004.10.27. 11:32
Monique Covet, aki egy darabig hiábavaló igyekezettel erőlködött azon, hogy szinkronizálja saját választott nevének írását és kiejtését, férjhez megy. Tudom, ez egy hülye ország, de azért mégis. Nem, nem az a baj, hogy végleg magára ránt valami szerencsétlent, aki mintegy abban a hitben ringatózik, hogy minden kör tovább tágítható. A boldogság egy sok férfi ízéről értekezni képes pornószínésznőt is megillet, bár kétlem, hogy speciel Monique bármiről hosszan tudna beszélni. De hát nem is ezért szeretjük, ugyebár.

Mivel rosszabbak a selyemfiúk a pornósoknál?
Szóval ez egy hülye ország, hülye pornósztárokkal, valamint velünk, hülyékkel, akik lassan életünk részeként, bálványként nézünk rájuk. Pedig milyen igazságtalan az élet.

Ott van az a csomó jópofa fiú, aki idős nőket reszelget, és sehol semmi, se egy diszkópult, se némi áhítatos riport, se tudósítás arról, amikor valamelyik halálközeli élményt elveszik feleségül. Miért? Mivel rosszabbak a selyemfiúk a pornósoknál? Pénz, szex, ripityom.

Szóval Monique, aki előbb Couvet-nek írta, de közben Kovénak ejtette a nevét, majd mikor valaki hátbaverte, hogy hé, a francia speckó következetes nyelv és így inkább Kuvé vagy, de erre ő Covet-nak kezdte írni, ami persze kiejtve Kove, de ki nem tojik már az apró részletekre, menjünk jégtörővel a norvég fókabébik torkának, szóval Monique férjhez megy, sőt, templomban esküszik majd, nyilván Jézus zokogása és a szentképek potyogása közepette mintegy. Michelle Vad Wild Kati is komolyodik, gyermeket vár, szintén összedönt egy templomot - képzelem a papot, amint egy évig gyónja utána az egész ramazurit -, de így van ezzel Sandra Iron is, legalábbis a gyermekszüléssel. Joguk van nekik, én is tudom, ne tessék engem leköpni, csak olyan jó, hogy már őket sem.

Ahogy szokták mondani, szűz ő még, az orrán legalábbis...
Niki Belucci, a hosszú mássalhangzók szerelmese egy reggel arra ébredt, hogy már csak félaktokat vállal, mert mi van, ha az utcáról belelátnak, vagy talán az erkölcs, nem tudom én ezt már követni. Ja, igen. Most már lemezlovas és nem lenne helyes, ha meztelenül pózolna egy magazinnak. Ahogy szokták mondani, szűz ő még, az orrán legalábbis, vagy csak én nem láttam azt a bizonyos filmet.

Visszatérve Monique Covet-ra, esetleg -re, talán rá, a sok furcsa póz után tényleg nem hülyeség egy kis fehér ruhában történő csámpázás a templom kövén, áhítatos igenrebegés meg minden. Én támogatom a pornósztárok piedesztálra emelését, csak mint írtam volt, a selyemfiúk jogaiért bármikor kimennék az utcára táblát (is) lóbálni. Sasa Dájmond vagy valami egyéb hülyeség, a négyórás merevedés mestere esetleg egy szép katolikus szertartásban forrhatna össze valami svéd hercegnővel, a skandinávok olyan szabadosak.

Kérem, ha olvassák soraimat, tudassák velem, hová menjek kiabálni.

Egyébként pedig... Magyarországon egyre kevesebben házasodnak, valami hatvanezer gyermek születik, de kábé nyolcvanezren halnak meg. Fogyunk, mint agysejtek a VIP-partyn. Legalább a mi strapabíró Mónink férjhez megy, és majd szül sok kicsi pornószínészt.

Ez egy hülye ország.