Bernát, Felícia
EUR 384,39 Ft
USD 364,19 Ft
8 °C
30 °C

Király Linda bocsánatot kér

2003.01.09. 10:30
re:Kirúgták a Király Linda Himnuszát bíráló újságírót

Számomra nagyon fontos volt ez az esemény, hiszen ez lett volna az első lehetőségem arra, hogy Választott Hazám Közönsége előtt énekeljem el a Magyar Himnuszt.

Napokig készültem rá, többet, mint bármilyen más fellépésem alkalmából. Talán ez a túlzott izgalom okozta a rövidzárlatot, ezért akadtam el a Himnusz közepénél. Szívből sajnálom és rendkívül szomorú vagyok az incidens óta.

Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni a magyar emberektől, akiknek megbántottam az érzékenységét. Higgyék el, számomra ez a közönség a legfontosabb a világon! Igazán remélem, hogy a jövőben alkalmam nyílik arra, hogy korrigáljam a hibát, s remélem, hogy Honfitársaim nem zárnak ki a szívükből!

Király Linda

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek