HR-megoldások most és fél év múlva

Out of the Box – virtuális találkozások

shutterstock 450970201
2020.04.21. 12:12
Új, online beszélgetéssorozatunkban ma 14 órától Bauer Dávid, Baja Sándor és Tüzes Imre véleményét ismerhetjük meg. Arról beszélgetünk velük, hogy hogyan alakult gyökeresen át a munkaerőpac, mit tud kezdeni munkavállaló és munkáltató a mostani helyzettel és mi várható a jövőben. Az Out of the Box virtuális eseményein választ keresünk arra a rengeteg kérdésre, amit a példátlan jelenlegi helyzet felvet.

Mi történik most a munkahelyekkel és mi lesz később?

Mai virtuális rendezvényünkön arról lesz szó, hogy egyes üzletágakban túl sok lett a munkavállaló, míg máshol hatalmas munkaerőhiány lépett fel hirtelen. Ráadásul nem csak az aktuális helyzetet kell menedzselni most, de gondolni kell a jövőre is. Milyen stratégiák léteznek, és hogyan lehet felelős, jó döntéseket hozni egy ilyen bizonytalan helyzetben?

hr-megszolalok-ootb-1

Bauer Dávád, a MOL Magyarország HR-igazgatója
Baja Sándor, a Randstad ügyvezető igazgatója
Tüzes Imre, a Profession.hu üzletfejlesztési vezetője

Moderátor:
Szabó Dániel, a Napi.hu főszerkesztő-helyettese

A koronavírus árnyékában kollégáink egészségének és biztonságának garantálása a legfontosabb számunkra. Az egészségügyi intézkedések bevezetése csak az első lépcső volt, most azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb munkahelyet tudjunk megőrizni hosszú távon.

Bauer Dávid  

Pár hét alatt fundamentálisan átalakult a munkaerőpiac.
A tegnapi gyakorlatok ma már nem érvényesek, a bizonytalan környezethez való alkalmazkodási képesség és a tudatos tervezés lehet az üzleti sikeresség kulcsa. 

Tüzes Imre

Az Out of the Box eseményeiről Facebook oldalunkon tájékozódhat, a korábbi beszélgetéseket Youtube csatornánkon is megtekintheti. Kövessen minket és iratkozzon fel!

Mi is az az Out of the Box?

Hogyan váltsuk meg a világot, ha éppen dobozokban élünk? Reményeink szerint majd most kiderül. Az Out of the Box egy olyan virtuális rendezvénysorozat, ami a Dialogue Creatives ötlete alapján az IndaMedia felületein valósul meg. Az esemény házigazdája a Napi.hu.

BRAND & CONTENT Brand & Content

A cikket a Brand & Content készítette az OOTB megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.