Tovább rejtőzködik az Autórádió tulajdonosa

2012.01.14. 10:18 Módosítva: 2012.01.14. 10:18

Továbbra is teljes a homály a Klubrádió frekvenciáját elnyerő Autórádió Kft. körül. A cég tulajdonosai december vége óta elérhetetlenek, semmit sem lehet tudni, hogy hol, mikor, kivel és milyen pénzből akarják elindítani a rádiót – írja a Népszabadság.

Hetek óta folyik a kutatás és a találgatás arról, hogy kik állhatnak az egymilliós törzstőkéjű cég és a rádiós szakmában majdnem teljesen ismeretlen két tulajdonos mögött. A rádiósok internetes szakmai fóruma, a Radiosite.hu piaci pletykák alapján azt feltételezte, hogy az Autórádió mögött a Roxy Rádió korábbi vezetősége állhat. Szerintük a Roxy visszatérésére utalhat, hogy Tamás Hajnalka – az Autórádió egyik tulajdonosa –  korábban a Roxy Rádiót üzemeltető ukrán cég ügyvezetőjének, Alexander Skvortsovnak a jobbkeze volt.

A Népszabadság Tamás Hajnalkát csak egy közvetítőn keresztül érte el, de ez az illető a lappal csak annyit jközölt, hogy a tulajdonos jelenleg nem tud rendelkezésére állni. A közvetítő azt állította, hogy Tamás Hajnalka két-három héten belül a nyilvánosság elé áll, s akkor mindenki megtudhatja, milyen lesz a várhatóan március elején debütáló Autórádió.