Ágnes
-11 °C
-4 °C

Ultimátumot adtak Herceghalom polgármesterének

2016.03.01. 20:07

Kezd fogyni a levegő Erdősi László, Herceghalom független polgármestere körül, miután a felesége minden jel szerint a Fideszhez köthető kopaszok segítségével adott be népszavazási kezdeményezést a vasárnapi boltzárról. 

Erdősi László
Erdősi László
Fotó: herceghalom.hu

Erdősi László 2010-ben még a Fidesz színeiben lett polgármester Herceghalmon, majd összeveszett a párttal, és 2014-ben függetlenként újrázott. A Fidesz helyi alapszervezete elhatárolódott tőle, és azt mondják, sosem volt tagja a helyi Fidesznek. Erdői László ezer arcát ebben a cikkünkben mutattuk be. 

A polgármesterből elege lett a képviselőtestületnek, Hunya Kriszta független képviselőnő azt mondta az ATV-nek, hogy csütörtökön rendkívüli ülést tartanak, ahol ultimátumot adnak Erdősinek: ha jövő keddig nem adja be lemondását, feloszlatják a képviselő-testületet, és akkor az ő pozíciója is meg fog szűnni. 

A lap beszélt az egyik fideszes képviselővel, és úgy tűnik, az ultimátumnak kormánypárti támogatói is vannak. Szendrei Bence szerint "már régóta nincs meg a kívánt összhang a választott képviselők és a városvezető között", ezért "maximálisan támogatja" Erdősi lemondatását. 

Erdősi Lászlóné népszavazásos kalandjáról, és története hiteltelenségéről itt írtunk bővebben

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!