Árpád
-1 °C
9 °C

Megmentették Deutsch listáját

2006.06.13. 16:55
A VII. kerületi Fidesz-tagság ugyan a múlt héten egyértelműen leszavazta, a párt fővárosi választáselőkészítő bizottsága mégis egyhangúlag támogatta a Deutsch-Für Tamás nevével fémjelzett önkormányzati kompenzációs listát.

A hírszerző.hu információi szerint a Fidesz fővárosi Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottsága kedden ellenszavazat nélkül támogatta a párt VII. kerületi önkormányzati listáját.

Hiába lázadtak

A névsor, amely Kecskés Gusztávot, mint helyi polgármester-jelöltet az első, a második, biztos befutó helyre pedig Deutsch-Für Tamást sorolja, a múlt héten, csütörtökön még: 55-23-ra megbukott a kerületi taggyűlésen. Az erzsébetvárosi fideszesek akkor azért lázadtak fel az elnökség tervezete ellen, mert szerintük a lista alapján megint azok kerülnek majd be a VII. kerületi önkormányzat képviselőtestületébe, akik az elmúlt időszakban nem végeztek pártmunkát.

A listát ellenzők nevében Garabits Károly, a parlamenti választás helyi kampányfőnöke az Indexnek akkor azt mondta: azért háborodott fel a tagság, mert ismét azokat próbálták meg képviselőséghez juttatni, akik eddig is egyéni megmérettetés nélkül kapták meg az önkormányzati posztokat.

Az Index megpróbálta megkérdezni Deutsch-Für Tamást a két döntésről, a Fidesz volt kommunikációs vezetője azonban sem az erzsébetvárosi taggyűlés, sem bizottsági döntés után nem volt elérhető.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.