Natália
-3 °C
7 °C

Feljelentette Torgyánt a 'kazettás' Deésy

2002.05.16. 18:44
Hűtlen kezelés miatt a legfőbb ügyésznél tett feljelentést Torgyán József ellen Deésy Géza, az FKGP vállalkozói tagozatának munkatársa, a kazetta-ügy kirobbantója.
Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott feljelentés szövege szerint Deésy Géza a Szabadi-ügyben felvethető miniszterelnöki felelősséget vizsgáló parlamenti munkacsoport 2001. augusztus 31-ei ülésén készült jegyzőkönyv alapján tette meg feljelentését.

Deésy Géza úgy véli, a jegyzőkönyv tartalmaz olyan megállapításokat, amelyek alkalmasak a hűtlen kezelés bűntette alapos gyanújának megállapítására.

Deésy Géza arra kéri a legfőbb ügyészt, rendeljen el nyomozást a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium egykori vezetője ellen.

A Szabadi-ügyben felvethető miniszterelnöki felelősséget vizsgáló, MSZP-s és SZDSZ-es képviselőkből álló parlamenti munkacsoport tavaly augusztus 31-én tartott ülésén hallgatta meg Torgyán Józsefet.

A volt agrárminiszter akkor elmondta: gazdasági kérdésekkel sem az FKGP elnökeként, sem miniszterként, sem Fradi-elnökként nem foglalkozott.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!