Hárman ölhették meg a szolnoki házaspárt

2011.12.23. 09:57

A rendőrség szerint a november 17-én eltűnt, majd december elején egy Újszász környéki dögkútban megtalált Baunok-házaspárt a három feltételezett elkövető együtt ölhette meg, írja a Blikk. Így már nemcsak a 36 éves H. Szabolcsot és a szintén 36 éves M. Tibort, hanem annak testvérét, Bélát is több emberen, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

A nyomozók szerint hárman keresték fel az áldozatokat annak reményében, hogy elrablásuk után sikerül pénzt kicsikarni tőlük. Miután rájöttek, hogy ez nem sikerülhet, meggyilkolták őket.

A rendőrök először H. Szabolcsot és M. Tibort keresték az ügyben, európai elfogatóparancsot és vérdíjat tűztek ki a fejükre, ők két hete adták fel magukat. M. testvérét, Bélát a bíróság már korábban letartóztatta. Őt hetekig csak a férj megölésével gyanúsították.

A gyilkosságot mindhárman tagadták, és azt is elmondták, mit csináltak aznap. M. Béla a Blikk szerint például azt állította, hogy egyedül ment Martfűre november 17-én. Szolnokon áthajtott ugyan, de nem állt meg.

A Blikk információi szerint az üggyel kapcsolatos dokumentumokat és személyes iratokat is elloptak ismeretlenek december 16-án, mikor az egyik gyanúsított ügyvédjének kocsiját feltörték. Tasi Judit ügyvédnő emiatt még aznap feljelentést tett. Az ügyvédnő szerint ezek az iratok akár zsarolásra is felhasználhatóak lehetnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport