Miklós
-7 °C
2 °C

Bezárják az őrültképzőt Berlinben

2006.06.13. 14:12
A múlt hónapban egy 16 éves diák 30 embert sebesített meg Berlinben. Iskolatársa tavaly agyonvert egy 7 éves gyereket, most a többiek tömegverekedésbe keveredtek, és a rendőrségnek kellett beavatkoznia. A jövő nyáron bezárják a középiskolát.

Nyolc diákot vettek őrizetbe egy berlini iskolában kedden kitört verekedés után, az összetűzés 16 éves áldozatát fülsérülésekkel szállították kórházba.

A 16 éves fiú és nyolc osztálytársa között a német főváros Zehlendorf városrészében kitört nézeteltérés oka egyelőre ismeretlen, a rendőrség szemtanúkat keres és a verekedés során felbukkant kés holléte után nyomoz.

A berlini iskola már többször került az újságok címoldalára. Az iskola egyik 16 éves diákja verte agyon "személyes frusztráció" miatt 2005 augusztusában a környéken lakó, 7 éves Christiant. Az elkövetőt a berlini bíróság a fiatalkorúakra kiszabható legmagasabb, 10 éves börtönbüntetésre ítélte épp kedden.

Az a 16 éves ámokfutó is ebbe az iskolába járt, aki több mint 30 embert sebesített meg késsel az új berlini főpályaudvar május 27-i felavatásán. Az erősen ittas fiatal az avatási ünnepségről hazafelé tartó tömegben válogatás nélkül szurkált, 36 embert sebzett meg, de sokan nem éreztek egy csípésnél többet.

Az iskolát 2007 nyarán bezárják.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.