Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Két és fél évig tévézett halála után a nagymama

2006.01.11. 10:32
Kívánságának megfelelően nem temették el hozzátartozói azt az idős nőt, akinek holttestét bekapcsolt tévé és légkondi mellett találták meg múlt héten az ohio-i rendőrök. Mint kiderült, az idős nő holtteste évek óta az emeleten oszladozott, miközben a család többi tagja békésen élt tovább a földszinten.

Az ohio-i Pope család legidősebb tagja 2003. augusztus 29-én, hatvanegy éves korában halt meg, azonban vele egy háztartásban élő hozzátartozói nem temették el, hanem hagyták tévéje előtt üldögélni, jelentette az Associated Press hírügynökség. A holttestet a rendőrök találták meg múlt hét szerdán, akiket egy rokon értesített, miután jó ideje nem látta az idős nőt.

A rendőrök a megadott címre kiszállva elbarikádozott lépcsőt találtak, ami az emeletre vezetett. Az akadályt elbontva jutottak a felső szintre és hamarosan meg is találták a holttestet a bekapcsolt tévé előtt. A szobában még a légkondicionáló is működött. O'dell Owens, a Hamilton megyei halottkém szerint ennek ellenére az egész szinten érezhető volt a bomlás szaga.

Míg a holttest az emeleten oszladozott, addig a család többi tagja békésen élt tovább a földszinten. Egyikük, Johannes Pope azt mondta, az idős nő óhaja volt, hogy ne temessék el, mivel biztos volt abban, visszatér a halálból. "Ne földeljétek el a testem ha meghalok. Visszajövök" - hangzott a vészjósló kívánság.

A hatóság még vizsgálja, hogy mi okozta a nő halálát, az elsődleges orvos szakértői vélemény szerint azonban nagy valószínűséggel kizárható az, hogy erőszakos halált halt volna.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!