Vilma
-8 °C
3 °C

Újabb házkutatás Michael Jackson birtokán

2004.12.05. 14:21
Újabb házkutatást tartott a rendőrség Michael Jackson popsztár Neverland elnevezésű birtokán a hétvégén, alig két hónappal a gyermekek szexuális zaklatása miatt Jackson ellen kezdődő per előtt.
A jelentések a házkutatás pontos időpontját nem adták meg, csak annyit, hogy nyolc órán át tartott. Bírósági döntés alapján nem közölte a rendőrség a razzia okát, illetve célját sem.

Jacksont gyermekek szexuális zaklatása, valamint gyermekrablásra való szövetkezés miatt vonják felelősségre, pere január 31-én kezdődik. Egy évvel ezelőtt őrizetbe is vették Jacksont azzal a váddal, hogy 2003. tavaszán egy 12 éves fiúval szexuálisan bántalmazott. A 46 éves énekes ártatlannak vallotta magát.

A CNN hírtelevízió azt az értesülést közölte a házkutatásról - amelyet a per tervezett kezdéséhez képest szokatlan időpontban tartottak -, hogy állítólag hétfőn kell az ügyésznek bemutatni a perben felhasználni kívánt bizonyítékokat Jackson ügyvédjének.

Legutóbb 2003. november 16-án volt házkutatás Jacksonnál, s akkor a közlés szerint fontos, a sztárra nézve terhelő adatokhoz jutott az ügyészség. Az énekes akkor úgy nyilatkozott, hogy a Neverland ranch, amelyet 1988-ban vásárolt meg, és afféle vidámparkká alakíttatott át, "nem otthona többé", azóta Floridában, illetve Beverly Hillsben bérelt lakásokban él.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.