Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Öngyilkos anyagyilkos

2005.04.19. 13:27
Lelőtte anyját, majd egy bocsánatkérő levél megírása után magával is végzett egy tízéves kisfiú Észak-Karolinában. A gyilkosság szombat hajnalban történt, Arcola városában. A hatóságok nem tudják mi lehetett a fiú indítéka.

"Nagyon kedves család volt, soha nem volt velük semmiféle probléma" - jellemezte Jonesékat John Williams seriff, aki személyesen is ismerte a családot. A tízéves Tyler Jones szombaton nem sokkal éjfél után a házban tartott fegyverrel lőtte le édesanyját hálószobájában. Ezután néhány sort hagyott hátra, amiben bocsánatot kér anyja haláláért, végül saját maga ellen fordította a csövet.

Az asszony, Glenda Pulley 38 éves volt, fiát egyedül nevelte. A volt-férj, Tyler apja Georgiában él.

"Tyler nagyon jó viszonyban volt a családjával és a barátaival is" - mondta a seriff. "Nem tudok még csak veszekedésről sem az anyja és fia közt. Tudomásom szerint a fiúnak nem volt semmiféle érzelmi vagy mentális problémája, nem szedett gyógyszereket" - tette hozzá.

A közelben lakó nagymama és Glenda bátyja miután egy napig hírüket sem hallották, aggódni kezdtek értük, ezért betörték Glendáék házának ajtaját. A hálószobában leltek rá mindkét holttestre.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.