Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Kövekkel védték meg ittas rokonukat

2004.12.17. 14:39
Egy rendőr megsérült, hat személyt pedig őrizetbe vettek az edelényi rendőrök, amikor egy vélhetően ittas autóvezető igazoltatását próbálta kivédeni a csaknem száz fős rokonság.
A járőrök egy Lada vezetőjét akarták igazoltatni, és mivel felmerült a gyanú, hogy ittasan vezet, felszólították, hogy fújjon a szondába.

A közúti ellenőrzésnek induló akció a szóvivő beszámolója szerint verekedésbe torkollott, mert a csetepaté zajára összesereglettek az igazoltatott férfi rokonai, s a dühöngő tömeg a rendőri felszólítás ellenére sem hagyta abba a kövek dobálását, sőt némelyikük a rendőrök megölésére biztatott.

A törzsőrmester szolgálati fegyverét tűzkész állapotba helyezte és újra felszólította a rokonokat, hogy hagyják abba a verekedést. A tömeg csak ennek hatására visszakozott, s így sikerült előállítani a Lada vezetőjét.

A kövekkel támadó, 70-90 tagú csoportból a rendőrség hat nőt őrizetbe vett, és ellenük eljárást indított hivatalos személy elleni, csoportosan elkövetett erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.