Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Kitépkedte a betegek körmét

2004.10.04. 09:56
A kyotói Jujo kórház egyik kisegítő ápolónővérét szombaton őrizetbe vette a helyi rendőrség, miután fény derült a nő szadista hajlamaira. Az alig fél éve ott dolgozó fiatal nő összesen öt betegének tépte le több körmét.
Szombaton őrizetbe vettek egy kyotói nővérsegédet, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy a helyi kórház több betegének kitépte a körmét, írja a japantoday.com helyi forrásokra hivatkozva. A rendőrség vasárnapi tájékoztatója szerint a harmincéves Akemi Sato feltehetőleg összesen öt beteget kínzott meg így.

A rendőrség azért vette őrizetbe a kórházi alkalmazottat, mert kiderült, hogy egy agyvérzéses és végtagbénulásos asszony bal kezének három ujjáról szombaton reggel letépte a körmöket.

A Jujo kórházban március óta dolgozó fiatal nő a rendőrségen beismerte tettét, és azt is elmondta, hogy milyen csipeszt használt a körmök kitépéséhez. A vizsgálatot folytató rendőrségi tisztviselők elmondása szerint csütörtökön már találtak négy nőbeteget a kórházban, akiknek "eltávolították" a körmeiket.

A kegyetlenkedés áldozatául esett betegek mindannyian az elfekvőben voltak, ahol Sato ideiglenesen dolgozott. Feladata az ágyhoz kötött betegek mosdatása és táplálása lett volna.

Egzotikus körutazások!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.