Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Nyolcra emelkedett a móri rablótámadás áldozatainak száma

2002.05.16. 10:04
Meghalt csütörtök este a móri Erste Bankban egy hete történt fegyveres bankrablás 27 éves áldozata, akit a Fejér megyei Szent György Kórház intenzív osztályán ápoltak.
Csathó Barna, az intézmény sajtóreferense csütörtökön az MTI-t arról tájékoztatta, hogy szerdán este jelentősen megnőtt és gyógyszeresen már nem volt befolyásolható a sérült agynyomása, ezért újabb agyműtét és idegsebészeti beavatkozás vált szükségessé. Délutánig nem változott az állapota, de este bekövetkezett amitől az orvosok az utolsó, a harmadik műtét óta tartottak.

A mellkasán, koponyáján és felkarján meglőtt, nagyon súlyos agysérülést szenvedett fiatal nő meghalt.

A bodajki hölgyet súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították be egy hete a Szent György Kórházba, az elsődleges műtéteket azonnal elvégezték nála: feltárták az erősen bevérzett mellkast, megoperálták a tüdőt, eltávolították a sérült agyrészeket és a koponyán belül rekedt fém lövedékdarabokat.

A növekvőnek tűnő vérömleny miatt pénteken újabb agyműtétre kényszerültek az orvosok.

A beteget mindvégig gyógyszerekkel előidézett, mély altatásban tartották, az agy anyagcseréjének csökkentése, az oxigénfelvétel mérséklése, valamint az esetlegesen fellépő reflexek megakadályozása végett.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Év végi utazás

Ajándékozzon utazást, töltse a karácsonyt és a szilvesztert külföldön!