Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Saját lakásában késelték meg a rendőrt

2006.01.05. 11:19
Egy ismeretlen, eddig tisztázatlan körülmények között megszúrt egy rendőrt szerda éjszaka Budapesten. A megtámadott rendőrt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, az ügyészségi nyomozók emberölés kísérlete miatt nyomoznak.

Az eddigi információk szerint a szolgálaton kívül lévő rendőrt Csengery utcai lakásában szúrták hátba nem sokkal éjfél előtt, eddig ismeretlen körülmények között. Az elkövető elmenekült a helyszínről.

Az életveszélyes állapotban kórházba szállított férfi állapotáról nem tudni semmi biztosat, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán érdeklődésünkre azt mondták, hogy a történtekről és a nyomozásról csak a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal adhat tájékoztatást.

Varga Jenő, a Fővárosi Főügyészség szóvivője kérdésünkre csak annyit mondott, hogy emberölés kísérlete miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak az ügyészségi nyomozók. Így egyelőre azt sem tudni hány éves és milyen beosztású a megkéselt rendőr.

Az első feltételezések szerint családon belüli összeszólalkozás, vagy ismerősök közötti vita vezethetett a késeléshez. A helyszíni vizsgálat még reggel is tartott, a rendőrök meghallgatják a bérház többi lakóját is, a nyomozás akár hónapokig is tarthat.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!