Judit
-2 °C
8 °C

Hullarabló taxisofőrt keres a rendőrség

2002.10.21. 12:21
A Pest megyei rendőrség még mindig keresi azt a taxist, aki meglopott egy halálos balesetet szenvedett férfit október 12-én. A rendőrség feltételezi, hogy korábban, nem sokkal a baleset előtt, a 24 éves fiatalember a taxis utasa volt.
A XVIII. kerületi Szemerei úton B.Gy. halálra gázolt egy 24 éves férfit - értesült a HavariaPress. A fiatalember egy panzióból lépett ki az utcára, mikor elgázolták.

Több száz euró lehetett a halottnál

A balesetet követően B.Gy. segítséget hívott a sérült férfihoz, de előtte megkérte a közelben álló taxisofőrt, hogy próbálja ellátni a sérültet. A taxis nem segített, ehelyett elvette az akkor feltehetően már halott férfi kezéből szétszóródott pénzt, aztán távozott a helyszínről.

A rendőrség feltételezi, hogy a fiatalembert előzőleg a taxis szállította lakásához, a panzióba. Az elhunyt barátja, aki ugyancsak a panzióban lakott, a rendőröknek azt mondta, hogy 50 és 100 eurós címletekben sok pénz volt a társánál. Elképzelhető az is, hogy a fiatalember éppen a taxihoz sietett, mert barátja szerint szórakozni indult.

Szemtanúkat keres a rendőrség

A történteket két ember, a gázoló és a panzió portása látta, de a taxi rendszámát nem tudták megjegyezni. A Pest megyei rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik szemtanúi voltak az esetnek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.