Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Lebukott a webkamerás kukkoló

2003.07.22. 11:50
Rendőrkézre került az a férfi, aki webkamerával leste a zuhanyozó lányokat egy balatonfenyvesi üdülőtáborban, jelentette a HavariaPress. A karnagynak készülő fiatal férfi ellen magántitok jogosulatlan megismerése miatt indult eljárás.
A médiatáborban hangtechnikusként dolgozó fiatal férfi az orvul szerzett felvételeket számítógépén is rögzítette. A kisméretű, rúd alakú kamerát a kukkoló a női zuhanyzó ablakában helyezte el.

Az egyik lánynak feltűnt, hogy egy ragasztószalaggal rögzített vezetékdarab éppen a zuhanyzóablak közepénél helyezkedik el. Azonnal rájött, mi is az: követte a vezetéket, ami a hangtechnikus kizárólagosan használt számítógépéhez vezetett.

A Somogy Megyei Hírlap úgy tudja, a karnagynak készülő zeneakadémiai hallgató csaknem egy héten át kukkolta a lányokat, és a felvételeket a számítógépében tárolta. A tábor vezetői feljelentést tettek a fonyódi rendőrkapitányságon.

A leskelődő férfi ellen magántitok jogosulatlan megismerése miatt indult eljárás. A gyanúsított kihallgatásakor tagadta, hogy a világhálón akarta volna elhelyezni a képeket. A tábort kilencven résztvevőjének fele lány, közülük ráadásul sokan fiatalkorúak.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!