Emma
1 °C
6 °C
November 25. kedd
  • Havas eső

1°C 5°C
November 26. szerda
  • Erősen felhős

-1°C 5°C
November 27. csütörtök
  • Erősen felhős

-2°C 4°C
November 28. péntek
  • Szitálás

0°C 4°C
November 29. szombat
  • Eső

2°C 5°C
November 30. vasárnap
  • Köd

2°C 5°C
December 1. hétfő
  • Köd

3°C 5°C
December 2. kedd
  • Eső

3°C 5°C

36 órás előrejelzés

Kedden reggel borongós, szürke időre ébredhetünk, ismét többfelé kialakulhat pára, köd. Helyenként szitálás, kisebb eső is kialakulhat, északon, északkeleten pedig akár havas eső, kisebb havazás sem kizárt kezdetben. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és +3 fok között alakul. Napközben az ország legnagyobb részén marad a felhős, párás idő, ekkor inkább már csak északon, északkeleten várható kevés csapadék, havas eső, hószállingózás, a hegyekben kisebb havazás formájában. A legmagasabb hőmérséklet 1 és 7°C között alakul. Északon, északkeleten lesz a hűvösebb idő. Szerda reggel is erősen felhős, borongós időre ébredhetünk, de számottevő csapadék sehol sem várható. Többfelé pára, köd képződhet, mely helyenként tartósabban is megmaradhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet -4 és +1 fok között alakul.

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Kedden gyenge hidegfronti hatás várható, így az érzékenyek körében görcsös fejfájás előfordulhat. A többnyire szürke, borongós idő miatt továbbra is lehangoltak, kedvtelenek lehetünk. A fővárosban, Miskolcon, északkeleten több városban és Pécsett is az egészségügyi határérték felett alakul a szálló por illetve más légszennyező anyagok koncentrációja! Tartózkodjunk ezekben a városokban keveset a szabadban!

Közlekedés­meteorológia

Kedden reggelre többfelé várható kisebb eső, északon, északkeleten havas eső, kisebb havazás, így ezeken a tájakon vizes, csúszós, a hegyekben helyenként akár latyakos, jeges utakra is fel kell készülni. Északon, északkeleten napközben is lehet hószállingózás, kisebb havazás. Reggelre többfelé pára, köd képződik, mely helyenként tartósabban is megmaradhat, így ezeken a tájakon jelentősen csökkenhet a látástávolság. Vezessünk nagyon óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Sugárzás

Részletes UV térkép.

Magyarország hőtérképe
Budapest légszennyezettsége
2014. november 24. 17:00
Vizek hőmérséklete (°C)
Balaton (Siófok) 8,6
Velencei-tó (Agárd) 8,3
Tisza (Kisköre-felsö) 8,6
Fertö-tó (Fertörákos) 6,8
Duna (Budapest) 8,4
Tisza (Szolnok) 8,8
Hójelentés

Az igazán hideg, télies időre még várnunk kell, igaz a következő napokban jó néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet, egyre többfelé jelennek meg a hajnali fagyok is. Keddre virradóra északon, északkeleten, főként a hegyekben havas eső, kisebb havazás is lehet.