Kiskarácsony

I. rész | II. rész | III. rész | IV. rész | V. rész | VI. rész | VII. rész | VIII. rész | IX. rész | X. rész

Az év legbrekibb tévéműsora

Emlékszik arra az agyába toluló érzésre, ami akkor fogta el, amikor már a negyedik vastag térdzoknit csomagolta ki a fa alatt tavaly karácsonykor, vagy amikor rájött, hogy mégsem kisvonatot, hanem barkácskészletet kapott szeretteitől, bármilyen nyíltan célozgatott is vágyaira több héten át? Vagy emlékszik arra a finom remegésre, ami akkor futott végig a kézfején, amikor nagynénje a vacsoraasztalnál hallevet szürcsölve megkérdezte, hogy örül-e a négy pár vastag térdzokninak és a barkácskészletnek?

Ne hagyja, hogy idén is elfogja a karácsonyi idegesség, inkább jó előre töltse ki dühét az év legrosszabb tévéműsorain, higgye el, nem lesz nehéz felidézni a pillanatokat, amikor szinte üvölteni tudott volna már Marsi Anikó látványától is, vagy amikor majdnem összeroppantotta idegességében a távvezérlőt Stohl András mélyen átélt valóságshow-közvetítései láttán.

Ráadásul igen bő a választék, így a barna garbós realitygyűlölőktől kezdve az egyre bugyutább vetélkedőkben a művelt Magyarország sírgödrét látó szemüvegeseken át a sznob megmondóembereket megvető háziasszonyokig mindenki megtalálhatja azt, amit a legkellemesebb gyűlölnie.

Az Önök kényelme és az egér scroll-gombjának megóvása érdekében, mint tavaly, idén is szelektáltunk a tévéújságban meghirdetett tengernyi műsorszám között, így mély sajnálatunkra például a Kenó-sorsolásra nem lehet szavazni, ellenben a listán szerepel szinte minden valamirevaló műsor, ami idén indult bármelyik valamirevaló csatornán.

Aki szerint a valóságshow csak a média sáros bakancsa, amivel berúgja a magánszféra eddig zárt ajtóit, az szavazzon a Kísértésre, amely érzékletesen mutatja be a fizetett statiszták és a vállalkozó kedvű pornószínészek megpróbáltatásait, esetleg a Zalatnay Cini könnyeit szuperközelikben mutató Nem vagyok én apácára. Aki viszont unja a "Szeressük egymást gyerekek" életérzést, és zavarja, hogy Bakács Tibor minden szerdán elmondja, hogy a tehetségek elárasztották az országot, az inkább alázza meg a Megasztárt szavazatával!

A kínálatban szerepel még a nosztalgikusan vontatott Szomszédok-klón, az Életképek vagy éppen a nemzet hülyegyerekének kikiáltott Majka ökörködése, a Kontra, ami már csak az RTL Klub ismétlőadójára fért fel. Pamutharisnyás feministák figyelmébe ajánljuk a Csáó, Darwint, amiben szőke nők és barna nők verték pépesre egymást, és a férfinép azon izgulhatott, hogy vajon melyik bikinis bige ájul el előbb a szaunában.

Emellett ne feledkezzünk meg a média kitaszítottjairól, például az örökké talpra ugró Tibi bácsiról, aki ezúttal flitteres öltönyben bukott nagyot, vagy Barbaráról, aki megalázott szappanopera-színésznőből pár év alatt állástalan talkshow-házigazdává lépett elő. Jó szavazást, és vigyázzanak a szálkával!

hirdetés
N;N;