Natália
-3 °C
8 °C

Fiukká fogadnák Clintont Bushék?

2005.06.01. 13:41
"Akár az apja is lehetnék" - nyilatkozta az idősebb George Bush Bill Clintonról, akit felesége viccesen fiának nevezett. Clinton viccel reagált, mondván "Bushék bármit megtennének, hogy még egy elnök legyen a családban". Barbara Bushnak rosszul esett a tréfa.

Nem hiszi, hogy fiatalabbik fiának, Jeb Bushnak kellene indulnia az elnökségért 2008-ban, nyilatkozta a CNN-nek az idősebb George Bush. Az egykori elnök szerint ugyanakkor Jeb Bush is remek munkát végezhetne elnökként, de "az időzítés nem megfelelő". A CNN hétvégi talkshowjában Dick Cheney és felesége Laura Bush indulását pedzegette.

A nyolcvanegyedik születésnapjára készülő Bush büszke apaként dícsérte fiát. "Borzasztóan jó elnök lenne, a srác nagyon okos, és erős is. Bár nem ellentmondások nélkül, de elvezette Floridát is" - nyilatkozta Larry King élő showműsorában.

Bush Bill Clintonról is lelkendezett. A két exelnök a karácsonyi cunami után közösen képviselte az Egyesült Államokat a katasztrófa sújtotta térségben. Mint mondta, kapcsolatuk baráti. "Sokan azt gondolhatnák, azért mert egymás ellen indultunk az elnökválasztáson, ellenségek vagyunk, de ez nincs így" - mondta.

"Szeretek a fickóval lenni. Nagyon tisztel, végtére is elég öreg vagyok, akár az apja is lehetnék" - tette hozzá. Felesége, a műsorban szintén vendégeskedő Barbara Bush már kevésbé volt lelkes.

"Egyszer viccelődve a fiamnak neveztem. Aztán egy demokrata barátomtól hallottam, hogy hogyan reagált erre. Azt mondta, >>Ezek a Bushék bármit megtennének azért, hogy még egy elnök legyen a családjukban<<", háborgott. "Szerettem Clintont" - tette hozzá, majd elharapta a mondatot. A kellemetlen közjátéknak George Bush próbált véget vetni, mondván, Barbara nincs túl sokat Clinton közelében.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.